1η Εκδήλωση: Κοπή Πίτας 2022 Τμήματος Χειρουργικής Θυρεοειδούς Ιασω

Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2022

1η Εκδήλωση: Κοπή Πίτας 2022 Τμήματος Χειρουργικής Θυρεοειδούς Ιασω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Τμήμα Χειρουργικής Θυρεοειδούς του Νοσοκομείου Ιασώ και ο Σταύρος Τσιριγωτάκης διοργάνωσε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2022.

Η τελετή της κοπής της πίτας αλλά και η δεξίωση που ακολούθησε πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 σε μια ιδιαίτερα ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, σε πολύ στενό κύκλο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο του 6ου ορόφου του ξενοδοχείου St. George Lycabettus Lifestyle Hotel βραβευμένου ως το εστιατόριο ξενοδοχείου με την καλύτερη θέα στην Ευρώπη. Η γιορτή έγινε τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19.

Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν διττός, αφενός η κοπή της βασιλόπιτας για το 2022 και αφετέρου η σύσταση Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με καρκίνο θυρεοειδούς.

Την παρουσίαση διεξήγαγε ο Κώστας Βενετσάνος, ψυχή της βραδιάς, γνωστός καλλιτέχνης και φίλος του Σταύρου Τσιριγωτάκη και Γενικός Γραμματέας του ΤΑΣΕΗ. Προλόγισε τους ομιλητές και συνόδευσε με την πληθωρική παρουσία του το σύνολο των δραστηριοτήτων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιασώ κ Μανώλης Δουλγεράκης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος παρέθεσε θετικές πληροφορίες για την εξαιρετική παρουσία, αποτελέσματα και πορεία του Τμήματος Χειρουργικής Θυρεοειδούς.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο πρέσβης της Κύπρου με τη διττή του ιδιότητα, τόσο ως πολιτειακός παράγοντας όσο και ως φίλος του Σταύρου Τσιριγωτάκη. Ο κ. Κενεβέζος πριν μερικούς μήνες εμπιστεύτηκε την υγεία της συζύγου του στα χέρια του Χειρουργού Θυρεοειδούς Σταύρου Τσιριγωτάκη και για τον οποίο εξέφρασε όλη του την αγάπη.

Ακολούθως το λόγο έλαβε ο οικοδεσπότης Σταύρος Τσιριγωτάκης. Αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ευχήθηκε Υγεία και Καλή Χρονιά σε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους. Ανακοίνωσε επίσης τη σύσταση Συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Υποστήριξης Ασθενών με Καρκίνο Θυρεοειδούς.

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με την δέηση και την ευλογία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ρωγών κ Φιλόθεου ως Εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου και την κοπή της πίτας από τον ίδιο. Ο Θεοφιλέστατος έδωσε ευχές για Υγεία, Φώτιση και Δύναμη στο δύσκολο έργο όλων των παρευρισκομένων. Η παρέμβαση του Θεοφιλέστατου ήταν άκρως συγκινητική. Αφορούσε τόσο στην αναγνώριση της επιστημονικής επάρκειας του Σταύρου Τσιριγωτάκη όσο και σε εκείνη του φιλανθρωπικού του έργου. Ο Θεοφιλέστατος μίλησε με αμβρότητα αλλά και θαυμασμό τόσο για τον Γιατρό όσο και για τον Άνθρωπο Σταύρο Τσιριγωτάκη.

Η τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί της πίτας ήταν η κα Έλενα Βιτάλη, Manager, Hospitality & Support Services του Νοσοκομείου Ιασώ.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, χαιρετισμό και ευχαριστίες απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ και γνωστός ηθοποιός κ Σπύρος Μπιμπίλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Ιασώ, οι Διευθυντές των Τμημάτων που συνεργάζονται με το Τμήμα Χειρουργικής Θυρεοειδούς, ο Διευθυντής Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας Γιώργος Βασιλείου, γνωστοί καλλιτέχνες και φίλοι.