Γνωρίστε μας

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ

Γνωρίστε τον χειρουργό θυρεοειδούς Σταύρο Τσιριγωτάκη

Το Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδή διευθύνεται από τον Χειρουργό Θυρεοειδούς Σταύρο Τσιριγωτάκη. Μετά την επίτευξη της καλύτερα δυνατής εξειδίκευσης, αλλά και με 20 χρόνια εμπειρίας, περίπου, σε αυτή την απαιτητική χειρουργική του θυρεοειδή και των παραθυρεοειδών αδένων, αντιμετωπίζουμε ακόμα και τα πιο σύνθετα περιστατικά! Η εξειδίκευση μας είναι τόσο στις καλοήθεις παθήσεις του θυρεοειδή, όσο και στον καρκίνο του θυρεοειδή, που όπως είναι γνωστό, από την ποιότητα της επέμβασης, εξαρτάται η ζωή του ασθενή. Βασική μας αρχή είναι η παροχή εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και η ασφάλεια σας. Στο Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδή ο χειρουργός θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης και οι συνεργάτες του προσφέρουν καθημερινά, τις εξειδικευμένες στη χειρουργική του θυρεοειδή, υπηρεσίες τους, σε μεγάλο αριθμό ασθενών, έχοντας υιοθετήσει όλες τις σύγχρονες τεχνικές αυτής της χειρουργικής.

Σταύρος Τσιριγωτάκης, Χειρουργός θυρεοειδούς

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣΠαγκόσμια ημέρα θυρεοειδούς - κοινωνική προσφορά

Δωρεάν Χειρουργεία & Ιατρικές Επισκέψεις για την Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς και σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ιασώ προσφέρουμε δωρεάν εξετάσεις αλλά και χειρουργικές επεμβάσεις στο θυρεοειδή αδένα, σε ανθρώπους οικονομικά αδύναμους.

Με το μυαλό στραμμένο στο πολύτιμο αγαθό της Υγείας σου αλλά και στις ανάγκες που σε ταλαιπωρούν, ξεκινάμε αυτό το πρόγραμμα. Η πρόσβαση σου σε ποιοτικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, η οποία αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμά σου, δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί για μας, πρωταρχικό μέλημα.

Η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη είναι έννοιες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα αλλά και της ιατρικής μας ιδιότητας. Μέσα από αυτό το νέο πρόγραμμα, έχουμε στόχο είναι να προσφέρουμε εντελώς δωρεάν, τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας σε εσένα που το έχεις ανάγκη.

Με αυτή την κοινωνική μας δράση, αποσκοπούμε να βοηθήσουμε πολίτες που αποκλείονται από το σύστημα του κράτους και να τους βοηθήσουμε να απολαύσουν τα οφέλη μιας σύγχρονης κοινωνίας.  Με την ανάληψη πρωτοβουλιών, με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, στον χώρο της Υγείας που δραστηριοποιούμαστε, προχωράμε σε παρόμοιες δράσεις για να ανακουφίσουμε και να βοηθήσουμε, αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δύσκολη εποχή που ζούμε δίνει την ευκαιρία να αναδεικνύονται οι αξίες που δεν αγοράζονται, αλλά αποκτώνται με αγώνα, προσπάθεια και επιμονή.

Ευχαριστούμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιασώ, που δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία και το κοινωνικό του πρόσωπο, μας βοηθάει στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος. Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, του Ιασώ, ‘’δίπλα σας’’.

 

 

 • – Τηλ. επικοινωνίας για το πρόγραμμα των δωρεάν χειρουργείων: 210 6383905 & 6974445853
 • – Τηλ. Επικοινωνίας για ραντεβού για τις ιατρικές επισκέψεις: 210 6185229,
 • Δευτ. – Παρ. 08:00 – 16:00

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

6986989220

Δεν είναι ευχαρίστηση το να περιμένεις ατελείωτες ώρες, σε μεγάλες αίθουσες αναμονής, χωρίς να μπορείς να επιλέξεις το γιατρό σου…τις περισσότερες φορές. Κάλεσε τον εξειδικευμένο χειρουργό, για το πρόβλημα του θυρεοειδή σου και θα χαρεί να σε βοηθήσει, άμεσα!

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ – ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Το Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδή, διευθύνεται από τον χειρουργό θυρεοειδούς Σταύρο Τσιριγωτάκη. Η εξάσκηση της χειρουργικής θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων, από τον χειρουργό Σταύρο Τσιριγωτάκη, είναι αφιερωμένη στην επίλυση των προβλημάτων υγείας των ασθενών του, την πλήρη ίαση τους και την βελτίωση της ζωής τους. Πέτυχε να αποκτήσει την  υψηλότερη δυνατή εξειδίκευση σε αυτή την απαιτητική χειρουργική του θυρεοειδή. Έχει πάθος για την έρευνα και την εφαρμογή ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών, αλλά και εμπειρία στην χειρουργική του καρκίνου του θυρεοειδή, η οποία είναι πολύ πιο απαιτητική, αφού από την ποιότητα της επέμβασης εξαρτάται η ζωή του αρρώστου. Με αυτά τα εφόδια αλλά και μετά τη μακρόχρονη θητεία του σε Κέντρα Χειρουργικής Θυρεοειδή, σε Ελλάδα και εξωτερικό και για περισσότερα από 18 χρόνια, έχει βοηθήσει ασθενείς, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από την αλλοδαπή. Προσπαθεί να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη στη σχέση του με τους ασθενείς.

Ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να παρέχει την εκπαίδευση και την πληροφόρηση, που απαιτείται, στους ασθενείς του, για να προβαίνουν σε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν. Μιλάει με ειλικρίνεια για τις επιλογές θεραπείας που έχουν και για τους ενδεχόμενους κινδύνους, ώστε να κατανοήσουν το πρόβλημα που έχουν και να συμβάλουν και οι ίδιοι στη διαδικασία επιλογής της θεραπείας τους.

Σταύρος Τσιριγωτάκης-ομιλίες σε Επιστημονικές Ημερίδες

Έχει μιλήσει αρκετές φορές για την χειρουργική του θυρεοειδή και τον καρκίνο του θυρεοειδούς σε διάφορες επιστημονικές ημερίδες. Το πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδή αλλά και ο ίδιος ο Σταύρος Τσιριγωτάκης, έχει διοργανώσει ιατρικές ενημερωτικές ημερίδες, που σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον συνεχώς αυξανόμενο σε συχνότητα εμφάνισης, καρκίνο του θυρεοειδούς.

Συμμετοχή σε επιστημονικές εταιρείες Σταύρος Τσιριγωτάκης

Είναι τακτικό μέλος και έχει ενεργό συμμετοχή του, στις μεγαλύτερες επιστημονικές εταιρείες θυρεοειδούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να έχετε αντιμετώπιση, σύμφωνα, με τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα έχετε την καλύτερη διαγνωστική προσέγγιση, δεν θα κάνετε άσκοπες και περιττές εξετάσεις, ούτε επεμβάσεις χωρίς πραγματικά να είναι αναγκαίες. Ακόμη και στην περίπτωση που η χειρουργική επέμβαση θα είναι αναπόφευκτη, αυτή θα γίνει με απόλυτη ασφάλεια για εσάς, από εξειδικευμένους χειρουργούς του θυρεοειδή, σε εξειδικευμένο κέντρο και θα σας προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ο ίδιος πιστεύει ότι η συμμετοχή του χειρουργού σε επιστημονικές εταιρείες, είναι απαραίτητη. Η ενημέρωση και η ανταλλαγή εμπειρίας μεταξύ των χειρουργών, είναι ακρογωνιαίος λίθος στην επιτυχία των χειρουργικών επεμβάσεων που διενεργούν, αφού ο ίδιος πιστεύει ”γηράσκω αεί διδασκόμενος”.

Μερικές από τις επιστημονικές εταιρείες, στις οποίες ο χειρουργός θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης είναι μέλος:

 • Τακτικό μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας
 • Τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων
 • Τακτικό μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Χειρουργών Θυρεοειδούς
 • Τακτικό Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Θυρεοειδούς
 • Τακτικό Μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Θυρεοειδούς
 • Τακτικό Μέλος του Αμερικανικού Κολεγίου Χειρουργών

Χειρουργική καλοήθων παθήσεων θυρεοειδούς:

 • Βρογχοκήλη
 • Πολυοζώδης βρογχοκήλη, καταδυώμενη βρογχοκήλη στο θώρακα
 • Νόσος Graves
 • τοξικό αδένωμα
 • μονήρης όζος θυρεοειδή

Χειρουργική καρκίνου θυρεοειδούς

Λεμφαδενικός καθαρισμός τραχήλου για καρκίνο θυρεοειδή:

-κεντρικός λεμφαδενικός καθαρισμός

-πλάγιος λεμφαδενικός καθαρισμός

 Χειρουργική παραθυρεοειδών αδένων:

-αδένωμα παραθυρεοειδούς

-υπερπλασία

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ

 • Άμφω ολική θυρεοειδεκτομή, με ελάχιστα επεμβατική τεχνική
 • Άμφω ολική θυρεοειδεκτομή κλασσική μέθοδος για πολύ μεγάλους σε μέγεθος θυρεοειδείς
 • Σχεδόν ολική θυρεοειδεκτομή (σπάνια)
 • Άμφω ολική θυρεοειδεκτομή, με λεμφαδενικό καθαρισμό (για καρκίνο θυρεοειδούς)
 • Παραθυρεοειδεκτομή ενός ή περισσοτέρων αδένων
 • Παραθυρεοειδεκτομή με λοβεκτομή θυρεοειδούς ή με θυρεοειδεκτομή για καρκίνο παραθυρεοειδούς

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ/ΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΑΣΩ

Χειρουργική επέμβαση θυρεοειδούς στο Ιασώ

Το νοσοκομείο ΙΑΣΩ είναι ένας ταχέως αναπτυσσόµενος και διευρυνόµενος οργανισµός υπηρεσιών υγείας. Είναι γνωστό ότι εδώ παρέχονται υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας. Αποτελεί σημείο αναφοράς για τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρει στον άνθρωπο ασθενή.

Το Ιασώ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα Νοσοκομεία της Ευρώπης με ηγετική θέση στην Ελλάδα.

 

 • Είναι στελεχωμένο από έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους ιατρούς καθώς και άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό
 • Έχει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής
 • Προσφέρει κάλυψη όλου του φάσματος των Διαγνωστικών, Εργαστηριακών και Θεραπευτικών υπηρεσιών
 • Έχει ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στην Ελλάδα
 • Έχει πολιτική ποιότητας διεθνών προδιαγραφών
 • Παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και θεραπεία 24 ώρες το 24ωρο

Οι Αξίες μας στην αντιμετώπιση του ασθενή/συνάνθρωπου:

 • – ευγένεια & φιλικότητα
 • – ενδιαφέρον & προσοχή
 • – επαγγελματισμός
 • – αφοσίωση & φροντίδα
 • – αξιοπρέπεια
 • – σεβασμός στις ξεχωριστές σας ανάγκες

 

Το Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς που έχουμε δημιουργήσει στο Νοσοκομείο Ιασώ, είναι ένα πολυεπιστημονικό κέντρο παραπομπής που ειδικεύεται στη διάγνωση και θεραπεία καλόηθων και κακόηθων παθήσεων του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών αδένων.

Η χειρουργική του θυρεοειδούς είναι ένα ξεχωριστό πεδίο που συνδυάζει ενδοκρινολογία, ογκολογία και χειρουργική επέμβαση.

Στο Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδή Σταύρος Τσιριγωτάκης, η πολυεπιστημονική μας ομάδα, συνεργάζεται άψογα, για τη θεραπεία και τη μακροχρόνια αντιμετώπιση των κακοηθειών του θυρεοειδούς. Περιλαμβάνει χειρουργούς, ενδοκρινολόγους, ακτινοδιαγνώστες, πυρηνικούς ιατρούς αλλά και ακτινοθεραπευτές. Ο σύγχρονος διαγνωστικός εξοπλισμός διατίθεται για τους ασθενείς μας, συμπεριλαμβανομένων των υπερήχων υψηλής ανάλυσης, που είναι απαραίτητοι για την διερεύνηση της κακοήθειας τόσο του θυρεοειδούς αδένα όσο και για την διερεύνηση των λεμφαδένων του τραχήλου (χαρτογράφηση).

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλους τους ειδικούς της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, γεγονός που εξασφαλίζει μικρότερους χρόνους διερεύνησης του προβλήματος του θυρεοειδή σας, ολοκληρωμένη φροντίδα και εμπειρία με επίκεντρο τον ασθενή.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του τμήματος μας, είναι συγκρίσιμα με εκείνα των καλύτερων και εξειδικευμένων κέντρων ανά τον κόσμο.

Στο Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδή Σταύρος Τσιριγωτάκης,  προσφέρεται πλήρης διαχείριση του καρκίνου του θυρεοειδούς. Αν και όλοι οι ασθενείς με καρκίνο του θυρεοειδούς δεν θα ακολουθήσουν την ίδια χειρουργική επέμβαση και οδό θεραπείας, οι πιο συχνές περιλαμβάνουν:

 • Θυρεοειδεκτομή: Μερική σπανιότερα ή ολική θυρεοειδεκτομή. Αυτή είναι η πιο συχνή επέμβαση για τον καρκίνο του θυρεοειδούς που συμπληρώνεται όποτε απαιτείται, από αφαίρεση των λεμφαδένων του τραχήλου.
 • Θεραπεία με ραδιενεργό Ιώδιο: Πρόκειται για μια θεραπεία που συνήθως ακολουθεί την θυρεοειδεκτομή. Ο ασθενής λαμβάνει ραδιενεργό ιώδιο μέσω μιας κάψουλας. Το ραδιενεργό ιώδιο κυκλοφορεί μέσω του αίματος προς το λαιμό και καταστρέφει οποιαδήποτε καρκινικά κύτταρα έχουν παραμείνει μετά από την θυρεοειδεκτομή.

 

 • Ακτινοβολία: Αυτή μπορεί να είναι απαραίτητη σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις

 

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Είναι αυτονόητο ότι η ύπαρξη μονάδας Εντατικής Θεραπείας, είναι απαραίκτητη για την διενέργεια ασφαλών επεμβάσεων. Έχει μεγάλη σημασία για την ασφάλεια του ασθενή ιδίως όταν διενεργούνται επεμβάσεις μεγάλης βαρύτητας ή επεμβάσεις σε ασθενείς με συνυπάρχοντα νοσήματα. Η ύπαρξη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ιασώ, αποτελεί ένα ακόμα εφόδιο μέσα στη φαρέτρα του χειρουργού.

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την Παραλαβή Ασθενών, την Αίθουσα Τοκετών και τα Χειρουργεία για την εύκολη μετακίνηση ασθενών που την έχουν ανάγκη. Τόσο το ανθρώπινο δυναμικό όσο και ο Βιοϊατρικός εξοπλισμός έχουν τις προδιαγραφές με δυνατότητα αντιμετώπισης οποιουδήποτε περιστατικού. Η ΜΕΘ διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ασθενείς που χρήζουν απομόνωσης.

Το Ιατρικό Προσωπικό αποτελείται από Ιατρούς με βασική ειδικότητα την Παθολογία, Πνευμονολογία ή Καρδιολογία, εξειδικευμένους στην Εντατικολογία ενώ το Νοσηλευτικό Προσωπικό έχει μακρά εμπειρία στο χώρο της Εντατικής. Επικουρικά στο έργο της ΜΕΘ συνδράμουν Ιατροί όλων των ειδικοτήτων, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο καθώς και τα λοιπά εργαστήρια της Κλινικής (Τμήμα Απεικονίσεων, Αιματολογικό, Βιοχημικό, Μικροβιολογικό και Κυτταρολογικό).

Μία ιδιαιτερότητα της ΜΕΘ του ΙΑΣΩ είναι η βραχεία παραμονή των ασθενών σε αυτήν. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος νοσηλείας στη ΜΕΘ τα τελευταία 3 έτη είναι 1,55 ημέρες. Ο σύντομος αυτός χρόνος προκύπτει βέβαια από το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους οι ασθενείς είναι νεαρές γυναίκες χωρίς την επιβάρυνση χρόνιων παθήσεων είναι όμως ταυτόχρονα στόχος και καρπός του νοσηλευτικού έργου της ΜΕΘ του ΙΑΣΩ. Συνέπεια αυτού του σύντομου χρόνου νοσηλείας είναι η απουσία Νοσοκομειακών Λοιμώξεων στο συγκεκριμένο τμήμα (όπως και στα λοιπά τμήματα της κλινικής), η ευνοϊκή αντιστοιχία προσωπικού προς τις ασθενείς αλλά και η ήπια και ήρεμη ατμόσφαιρα του τμήματος.

Ακολουθώντας την ιατρική και τεχνολογική πρόοδο καθώς επίσης και τις όποιες πρακτικές ανάγκες, το ΙΑΣΩ φροντίζει για την συνεχιζόμενη εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού, την ανανέωση και επέκταση του Βιοϊατρικού εξοπλισμού και στη ΜΕΘ.

 

Γιατί να επιλέξω το Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς του Ιασώ, για την ενδοκρινολογική επέμβαση στον θυρεοειδή μου;

Εμπειρία

Πολλές μελέτες έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι οι ασθενείς έχουν καλύτερα αποτελέσματα όταν οι χειρουργοί τους είναι εξειδικευμένοι, έμπειροι και με μεγάλο αριθμό ασθενών. Στο Κέντρο μας είμαστε 3  χειρουργοί εξειδικευμένοι στη χειρουργική του θυρεοειδή αδένα, αλλά και θωρακοχειρουργός για σπάνιες περιπτώσεις. Είμαστε στην πρώτη γραμμή των χειρουργών θυρεοειδούς και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη ριζικότητα των επεμβάσεων που διενεργούμε και στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές όσο και στο άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Ευκολία

Το διοικητικό προσωπικό, οι νοσηλευτές και οι χειρουργοί στο Τμήμα Χειρουργικής Θυρεοειδούς καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουν την πρόσβαση στην εξειδικευμένη θεραπεία και περίθαλψη ασθενών, με πρόβλημα στον θυρεοειδή και στους παραθυρεοειδείς αδένες. Όλοι οι ασθενείς μπορούν να υποβληθούν σε ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και άμεσο προγραμματισμό χειρουργικής επέμβασης σε μία ή δύο επισκέψεις, ακόμη και ασθενείς που ζουν εκτός Αττικής ή εκτός Ελλάδας. Για να πραγματοποιηθεί αυτό, το μόνο που χρειάζεται είναι η συνεννόηση εκ των προτέρων.

Στο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς, ο ασθενής έχει τη δυνατότητα, να ολοκληρώσει όλη του τη θεραπεία. Πέραν της χειρουργικής θεραπείας, μπορεί να υποβληθεί αν χρειάζεται σε θεραπεία με ραδιενεργό Ιώδιο, αφού το Ιασώ διαθέτει ένα από τα καλύτερα τμήματα Πυρηνικής Ιατρικής τόσο για την διενέργεια σπινθηρογραφήματος όσο και για τη χορήγηση ραδιενεργού Ιωδίου. Εδώ μπορεί να κάνει το σπινθηρογράφημα (uptake) που απαιτείται μετά από επέμβαση για τον καρκίνο του θυρεοειδούς. Στη συνέχεια αν χρειαστεί, μπορεί να υποβληθεί εδώ στη χορήγηση ραδιενεργού Ιωδίου. Επίσης διαθέτει ένα από τα καλύτερα Κέντρα Ακτινοθεραπείας. Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις ο ασθενής υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί ακτινοβολία.

Είναι προφανές ότι η αντιμετώπιση του θυρεοειδούς, στο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς του Νοσοκομείου Ιασώ είναι πλήρης. Μεγάλη σημασία έχει ότι ο ασθενής αντιμετωπίζεται πλήρως στον ίδιο χώρο, χωρίς να ταλαιπωρείται, σε ένα ασφαλές νοσοκομείο, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και κυρίως αυτό που απολαμβάνει ο ασθενής είναι  η συνδυασμένη πολυεπιστημονική θεραπεία που προκύπτει από την συνεργασία των γιατρών, που όλοι βρίσκονται στο ίδιο νοσοκομείο.

Οικονομικό πακέτο

Στο Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδή Σταύρος Τσιριγωτάκης, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όλοι τα τελευταία χρόνια και δεν κάνουμε καμμία έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες, οι οποίες δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν εκείνες των διακεκριμένων Κέντρων του εξωτερικού. Τα οικονομικά πακέτα, λόγω της φιλοσοφίας που έχουμε ότι δεν χρησιμοποιούμε την χειρουργική για πλουτισμό αλλά για προσφορά στον συνάνθρωπο, αλλά και λόγω του όγκου των ασθενών μας, είναι ίσως μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνους που θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση στο Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης του Νοσοκομείου Ιασώ.

Όλες οι επιστημονικές εταιρείες τονίζουν ότι για το άριστο αποτέλεσμα, απαιτείται εξειδίκευση και εμπειρία.

Εσύ με το κριτήρια θα επιλέξεις?

Ζήτησε τη βοήθεια του έμπειρου και εξειδικευμένου χειρουργού θυρεοειδή Σταύρου Τσιριγωτάκη τώρα, για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα!

210 4619735

Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδή Σταύρος Τσιριγωτάκης – Φωτογραφίες

Φωτογραφίες μιας από τις εκδηλώσεις, που διοργάνωσε ο χειρουργός θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης, με τους συνεργάτες του, φωτογραφίες επίσης από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πίζας, το Cisanello, με τους διακεκριμένους, παγκοσμίως, καθηγητές χειρουργικής θυρεοειδή, τον κο Πάολο Μίκολι και τον Γκαμπριέλ Ματεράτσι.

Ο πρόεδρος Ελευθέριος Σκιαδάς και το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Αθηναίων σε συνεργασία με το Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδή και τον χειρουργό θυρεοειδούς Σταύρο Τσιριγωτάκη, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, διοργανώνουν ιατρική-ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Ο θυρεοειδής χρόνια δεν κοιτά…”.

iatrikh ekdhlosh

Ο πρόεδρος Ελευθέριος Σκιαδάς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αθηναίων με τον Γενικό χειρουργό Σταύρο Τσιριγωτάκη

 

Εισηγήσεις:

Ευανθία Διαμάντη Κανδαράκη

Ενδοκρινολόγος- Διαβητολόγος

Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Διευθύντρια Τμήματος Ενδοκρινολογίας & Διαβήτη Ομίλου Υγεία

Θέμα: Όζοι θυρεοειδούς: ο όζος είχε τη δική του ιστορία.

 

Λεωνίδας Ντούντας

Καθηγητής Ενδοκρινολογίας και Εσωτερικής Παθολογίας,

Πανεπιστημίου ΟύλμΓερμανίας

Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Θυρεοειδικής Εταιρείας

Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, Μονάδα Ενδοκρινολογίας,

Διαβήτη και Μεταβολισμού Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Θέμα: Καρκίνος θυρεοειδούς: Τι πρέπει να γνωρίζετε και τι πρέπει να κάνετε

Θανάσης Παπανικολάου

Ιατρός ακτινολόγος

Θέμα: Η αξία του υπερηχογραφήματος στη διάγνωση

της θυρεοειδικής νόσου

 

Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδή Σταύρος Τσιριγωτάκης

Γενικός χειρουργός, χειρουργός θυρεοειδούς MD, FACS

Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, Τμήμα Χειρουργικής Θυρεοειδούς,

Πανεπιστήμιο Αθηνών

Θέμα: Ανάσα ζωής η ποιοτική θυρεοειδεκτομή, στον καρκίνο θυρεοειδούς

 

Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση με συνοδεία πιάνου και σαξόφωνου

στην ισόγεια αίθουσα του Συλλόγου.