Κοινωνική Προσφορά

Τι πιστεύει ο Χειρουργός Θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης για την προσφορά: Η έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού είναι ‘’σύμφυτος’’ με το έργο του γιατρού.  Ούτε που το σκέφτομαι καν  πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, αφού ο Κύριος, αν μας επιτρέπεται η φράση, είναι εθελοντής Σταυρωμένος για την αγάπη μας.

Ο εθελοντισμός είναι θεμελιωμένος στην ορθόδοξη παράδοση. Ένας γιατρός επομένως πως θα μπορούσε να δει την έννοια της προσφοράς, νοιώθω ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το λειτούργημα που εκτελώ.

Είναι γεγονός πως η ιατρική πέραν από λειτούργημα είναι και η δουλειά μου, αλλά πιστεύω ότι όποιος θέλει μπορεί να τα συνδυάσει άριστα.

Όλα είναι θέμα θέλησης και διαρκούς προσπάθειας, ιδίως στους καιρούς που ζούμε, μέσα σε αυτή την οικονομική αλλά και γενικώτερη κρίση των αξιών, ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας, ο καθένας με ότι μπορεί!

 

ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ

Δωρεάν Χειρουργεία & Ιατρικές Επισκέψεις για την Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς και σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ιασώ προσφέρουμε δωρεάν εξετάσεις αλλά και χειρουργικές επεμβάσεις στο θυρεοειδή αδένα, σε ανθρώπους οικονομικά αδύναμους.

Με το μυαλό στραμμένο στο πολύτιμο αγαθό της Υγείας σου αλλά και στις ανάγκες που σε ταλαιπωρούν, ξεκινάμε αυτό το πρόγραμμα. Η πρόσβαση σου σε ποιοτικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, η οποία αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμά σου, δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί για μας, πρωταρχικό μέλημα.

Η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη είναι έννοιες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα αλλά και της ιατρικής μας ιδιότητας. Μέσα από αυτό το νέο πρόγραμμα, έχουμε στόχο είναι να προσφέρουμε εντελώς δωρεάν, τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας σε εσένα που το έχεις ανάγκη.

Με αυτή την κοινωνική μας δράση, αποσκοπούμε να βοηθήσουμε πολίτες που αποκλείονται από το σύστημα του κράτους και να τους βοηθήσουμε να απολαύσουν τα οφέλη μιας σύγχρονης κοινωνίας.  Με την ανάληψη πρωτοβουλιών, με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, στον χώρο της Υγείας που δραστηριοποιούμαστε, προχωράμε σε παρόμοιες δράσεις για να ανακουφίσουμε και να βοηθήσουμε, αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δύσκολη εποχή που ζούμε δίνει την ευκαιρία να αναδεικνύονται οι αξίες που δεν αγοράζονται, αλλά αποκτώνται με αγώνα, προσπάθεια και επιμονή.

Ευχαριστούμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιασώ, που δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία και το κοινωνικό του πρόσωπο, μας βοηθάει στην υλοποίηση αυτού του προγράμματος. Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, του Ιασώ, ‘’δίπλα σας’’.

  • Τηλ. επικοινωνίας για το πρόγραμμα των δωρεάν χειρουργείων: 210 6383905 & 6974445853
  • Τηλ. Επικοινωνίας για ραντεβού για τις ιατρικές επισκέψεις: 210 6185229,
  • Δευτ. – Παρ. 08:00 – 16:00

Ο Χειρουργός Θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης, έχει διοργανώσει και μιλήσει με εκλεκτούς επιστήμονες ειδικούς στις παθήσεις θυρεοειδούς, αρκετές φορές για την χειρουργική του θυρεοειδή και τον καρκίνο του θυρεοειδούς σε διάφορες επιστημονικές ημερίδες. Το πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδή αλλά και ο ίδιος ο Σταύρος Τσιριγωτάκης, έχει διοργανώσει συχνά ιατρικές ενημερωτικές ημερίδες. Αυτές σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις παθήσεις του θυρεοειδούς αλλά κυρίως για τον καρκίνο του θυρεοειδούς, του οποίου η συχνότητα εμφάνισης αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. 

Το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας του COVID-19, αυτή η δραστηριότητα έχει σταματήσει και αναμένουμε το πέρας αυτής της πανδημίας για να συνεχίσουμε αυτό το οποίο πιστεύουμε ότι είναι μέρος του έργου μας.