ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον χειρουργό Σταύρο Τσιριγωτάκη, μπορείτε να τον συναντήσετε για να τον συμβουλευτείτε και να σας βοηθήσει, ή για να προγραμματίσετε μαζί του την επέμβαση που χρειάζεστε, το συντομότερο δυνατόν. Ανάλογα με το πόσο επείγον είναι το πρόβλημα σας και τη διαθεσιμότητα του ιατρού, μπορεί να σας δεχθεί είτε στα ιατρεία του τις απογευματινές ώρες, είτε στην κλινική που χειρουργεί, από το πρωί. Επειδή καταλαβαίνουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας, αν κατοικείτε στην επαρχία ή σε νησί, μπορείτε να στείλετε τον ιατρικό σας φάκελλο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλον τρόπο και αν είναι επαρκή τα στοιχεία, τότε μπορεί να προγραμματίσουμε απευθείας την χειρουργική σας επέμβαση, για να μην χάνετε χρόνο στην Αθήνα.

Διεύθυνση

Υψηλάντου 43 Μαρασλή, Αθήνα, 10676,
Μ. Μπότσαρη 66, Δραπετσώνα

Τηλέφωνα

(210) 46 19 735
(698) 69 89 220

ΠΩΣ ΘΑ 'ΡΘΕΙΤΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΥΨΗΛΑΝΤΗ 43 ΚΑΙ ΜΑΡΑΣΛΗ - ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Το ιατρείο μας είναι σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, από το σταθμό του μετρό, στην στάση Ευαγγελισμός.
ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ: Τα λεωφορεία της γραμμής Χ95 αναχωρούν από το αεροδρόμιο κάθε 20 λεπτά, περίπου και σταματούν στη στάση ''Ευαγγελισμός''. Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 40 λεπτά.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 66 - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
Το ιατρείο μας είναι κοντά στο λιμάνι του Πειραιά. Με το λεωφορείο 832, από τον σταθμό του ΗΣΑΠ μπροστά στο λιμάνι, η διάρκεια είναι περίπου 15 λεπτά. Με το τρόλεϋ με αριθμό 20, από την κεντρική αγορά, η διάρκεια είναι περίπου 10 λεπτά. Με ταξί το κόστος δεν υπερβαίνει τα 4 ευρώ.
Εδώ θα αναφέρουμε όλες τις ενέργειες που κάνουμε αλλά και τα μέτρα που λαμβάνουμε για την προστασία των ασθενών μας, από τον κορωνοϊό COVID-19.Περισσότερα
+