Ενημέρωση Ασθενών

Προγραμματισμός Επίσκεψης

”Η σχέση μας ξεκινάει με την εμπιστοσύνη και τελειώνει με την επιτυχή ολοκλήρωση της εξατομικευμένης θεραπείας και χειρουργικής επέμβασης μέχρι την πλήρη αποθεραπεία του κάθε ασθενή.”  Σ. Τσιριγωτάκης

Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ!

ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΜΙΣΤΕΥΤΕΙΣ?

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ; ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Ή ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η συνάντηση σας με τον Χειρουργό Θυρεοειδούς Σταύρο Τσιριγωτάκη, προγραμματίζεται το συντομότερο δυνατόν, με βάση την αμεσότητα του προβλήματος σας, στο ιατρείο ή στο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς που χειρουργεί ο κ. Τσιριγωτάκης και με βάση τη διαθεσιμότητά του χειρουργού, ανεξαρτήτως ωραρίου για τα επείγοντα περιστατικά αλλά και τους χειρουργημένους ασθενείς.

Η υπεύθυνη της γραμματειακής μας υποστήριξης, θα ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης σας, αλλά και όλα τα διαδικαστικά που χρειάζονται αν απαιτείται εισαγωγή για χειρουργική επέμβαση στο Κέντρο μας. Στο Κέντρο μας Χειρουργικής Θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης πρέπει να γνωρίζετε ότι το κεντρικό πρόσωπο είσαστε εσείς, ο ασθενής, εμείς είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα της υγείας σας. Εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με το μόνο πράγμα που θα πρέπει να ασχοληθείτε, είναι ο εαυτός σας. Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε αυτό το ταξίδι σας, για την περιπέτεια της υγείας σας, όσο πιο ευχάριστο γίνεται!

 

Πρώτη Επίσκεψη

Η πρώτη επίσκεψη περιλαμβάνει την συνάντησή σας με τον Χειρουργό Θυρεοειδούς Σταύρο Τσιριγωτάκη, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η λήψη ολοκληρωμένου ιστορικού, η κλινική εξέταση, ο έλεγχος των παρακλινικών εξετάσεων εφόσον υπάρχουν (ή ο προγραμματισμός νέων εάν απαιτούνται), η ακριβής διάγνωση της πάθησης, η παρουσίαση των θεραπευτικών επιλογών  και η από κοινού συμφωνία για την ενδεδειγμένη θεραπεία προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη για εσάς.

Για την ολοκληρωμένη πρώτη διάγνωση είναι απαραίτητη η παροχή στον χειρουργό όλων των απαιτούμενων πληροφοριών. Γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται η προσκόμιση του διαθέσιμου διαγνωστικού υλικού (εξετάσεις ή παραπεμπτικό από τον θεράποντα γιατρό) και γενικά οποιοδήποτε άλλο υλικό μπορεί να θεωρηθεί χρήσιμο, καθώς και η φαρμακευτική αγωγή που ενδεχομένως ακολουθείται.

Ενημέρωση ασθενών

Στόχος μας είναι να έχετε όχι μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα της θεραπείας αλλά και την καλύτερη δυνατή εμπειρία σαν ασθενής. Επειδή πιστεύουμε στην σωστή και καλή προετοιμασία για την επίτευξη της επιτυχίας … σας βοηθούμε  να κάνετε κι εσείς το ίδιο.

Ακολουθούν χρήσιμες οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε πριν, κατά τη διάρκεια της εισαγωγής σας, αλλά και μετά τη διαδικασία της εξόδου σας από το θεραπευτήριο…

Την ημέρα της επέμβασης

Υπάρχουν επίσης μερικά πράγματα που θα πρέπει να κάνετε όταν έρχεστε για την εισαγωγή σας:

-Υπενθυμίστε στο προσωπικό μας και στον χειρουργό Σταύρο Τσιριγωτάκη, τυχόν αλλεργίες που μπορεί να έχετε.

-Να φοράτε φαρδιά ρούχα που είναι εύκολο να αφαιρεθούν, αλλά και να φορεθούν, όταν θα χρειαστεί να αλλάξετε ενδυμασία. Αφήστε τα κοσμήματα και σημαντικά προσωπικά αντικείμενα στο σπίτι.

-Φέρτε μαζί σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως:

 • Βιβλιάριο ασφάλισης σας ή/και το συμβόλαιο της ιδιωτικής σας ασφάλισης.
 • Έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας.
 • Λίστα με την τρέχουσα φαρμακευτική αγωγή σας

Πριν την εισαγωγή σας

Πριν από την εισαγωγή  σας για την προγραμματισμένη επέμβαση ή άλλη διαδικασία, υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι όλα θα πάνε ομαλά:
-Θα σας καλέσουμε, για να λάβετε τις απαραίτητες οδηγίες για προετοιμασία. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον χειρουργό, αν δεν λάβετε αυτή την κλήση.
-Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή στη γενική σας κατάσταση, όπως αλλαγή στο χρώμα του δέρματος ή πυρετός ή άλλα συμπτώματα, ενημερώστε το χειρουργό σας το συντομότερο δυνατόν.
-Παρακαλείστε να απέχετε από το φαγητό και από την κατανάλωση υγρών-συμπεριλαμβανομένου του νερού, καφέ, αναψυκτικών-για τουλάχιστον  8 ώρες πριν από την εισαγωγή σας. Αν η προγραμματισμένη επέμβαση είναι το πρωί, μην φάτε ούτε να  πιείτε κάτι μετά τα μεσάνυχτα.
-Παρακαλούμε να προσέλθετε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη εισαγωγή σας.
-Αν πρόκειται να υποβληθείτε σε επέμβαση και προβλέπεται να εξέλθετε την ίδια ημέρα, φροντίστε από πριν ώστε  ένας υπεύθυνος ενήλικας να σας οδηγήσει σπίτι μετά την έξοδο σας, από το θεραπευτήριο.

Μετά τη διαδικασία του εξιτηρίου

Πριν φύγετε, θα λάβετε γραπτές οδηγίες για την κατ’ οίκον φροντίδα, φαρμακευτική αγωγή εάν απαιτείται, δίαιτα, καθώς και οδηγίες για  την ομαλή ανάρρωσή σας.

Επίσης, θα λάβετε οδηγίες για το τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε:

-Μην οδηγείτε ή χειρίζεστε βαριά μηχανήματα για 24 ώρες μετά την έξοδο σας.

-Μην πίνετε αλκοολούχα ποτά για 24 ώρες μετά την έξοδο σας.

-Μην πάρετε οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις την επομένη ημέρα μετά την επέμβαση σας.

-Μην φάτε ένα βαρύ ή μεγάλο γεύμα, την ημέρα μετά την επέμβαση σας.

Μετεγχειρητική διαδικασία

Δεν είναι ασυνήθιστο να νοιώσετε πόνο στο σημείο της επέμβασης σας. Αναλγητικά φάρμακα μπορείτε να λάβετε όπως σας έχει πει ο χειρουργός σας, εάν απαιτείται.

Να θυμάστε:
Καλέστε αμέσως το χειρουργό σας ή την ομάδα του, εάν παρουσιάσετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα:

 • Ρίγος ή πυρετό  38,5 ° C ή υψηλότερο
 • Σοβαρή ευαισθησία στο σημείο της τομής
 • Αδυναμία  ούρησης ή  ακράτεια του εντέρου ή της ουροδόχου κύστης
 • Δυσκολία στην αναπνοή
 • Ζαλάδα
 • Σοβαρό εξάνθημα σε όλο το σώμα
 • Οίδημα στο πρόσωπο ή στη γλώσσα ή στα άκρα
 • Πόνο στο στήθος

Ο Χειρουργός Θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης και οι συνεργάτες μου, θα είναι πάντα δίπλα σας, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα τους χρειαστείτε, μέχρι την πλήρη αποθεραπεία σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μετά την έξοδο σας από το θεραπευτήριο, θα σας δοθεί λίστα τηλεφώνων, για οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε ιατρική βοήθεια.

Χρήση ασφαλιστικού ταμείου

Έχοντας ως δεδομένο ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να απολαμβάνουν μοντέρνα και υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη, σεβόμενοι την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, και λαμβανομένων υπόψιν των οικονομικών συγκυριών, έχουμε διαπραγματευτεί και πετύχει ιδιαίτερα πακέτα χαμηλού κόστους λόγω του όγκου των ασθενών μας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι στο καταβλητέο ποσό συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή του νοσοκομείου, των εξετάσεων, των ειδικών υλικών που χρησιμοποιούνται σε όλες τις επεμβάσεις για την ασφάλεια σας (νευροδιεγέρτης κλπ), η αμοιβή του αναισθησιολόγου, του χειρουργού και όλων των συνεργατών του, όπως επίσης η αμοιβή του παθολογοανατόμου για την ιστολογική εξέταση και το κόστος όλης της μετεγχειρητικής πορείας του ασθενούς, καθώς και το κόστος των επανεξετάσεων και αλλαγών στο ιατρείο εάν αυτές είναι αναγκαίες.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ
2107232397 – 6986989220

Ασθενείς Εκτός Αθηνών

Με βασική αρχή την παροχή εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, αλλά και την ασφάλεια του ασθενή o Χειρουργός Θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης μαζί με τους συνεργάτες του, προσφέρει καθημερινά τις χειρουργικές του υπηρεσίες, έχοντας υιοθετήσει όλες τις σύγχρονες τεχνικές και πάντα σύμφωνα με τις διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές (guidelines).

Αρκετά συχνά προσέρχονται ασθενείς από περιοχές εκτός Αθηνών αλλά και από την νησιωτική χώρα. Για τον λόγο αυτό υπάρχει επαγγελματίας συντονιστής ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει σε θέματα που αφορούν την οργάνωση του ταξιδιού σας καθώς και την διαμονή σας στην Αθήνα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να στείλετε τον ιατρικό σας φάκελο, ώστε να μελετηθεί από τον Χειρουργό Θυρεοειδούς Σταύρο Τσιριγωτάκη και τους συνεργάτες του καθώς επίσης και σε θέματα που μπορούν να κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη.

Μην διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί του και να είσαστε σίγουροι ότι αυτός θα είναι σε συνεχή επαφή μαζί σας.