2η Εκδήλωση: Κοπή Πίτας Ασθενών 2022 Τμήματος Χειρουργικής Θυρεοειδούς Ιασω 12/2/2022

2η Εκδήλωση: Κοπή Πίτας Ασθενών 2022 Τμήματος Χειρουργικής Θυρεοειδούς Ιασω 12/2/2022

Ο Διευθυντής του Τμήματος Χειρουργικής Θυρεοειδούς του Ιασώ, Σταύρος Τσιριγωτάκης, διοργάνωσε εκδήλωση για την κοπή πίτας 2022 των ασθενών του, την 12/2/2022 στο Καφέ του Νοσοκομείου Ιασώ.

Στην εκδήλωση του Τμήματος Χειρουργικής Θυρεοειδούς του Ιασώ, για την κοπή της πίτας 2022, ήταν καλεσμένοι πρώην ασθενείς με τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και φίλοι του Κέντρου. Όλοι κεράστηκαν με καφέ, χυμούς, αναψυκτικά, κέϊκ, βουτήματα και γλυκά.

Στη συνέχεια έγινε η ευλογία και η κοπή της πίτας. Την πίτα ευλόγησε ο πρώην ασθενής του κου Τσιριγωτάκη, ο πρεσβύτερος Ευάγγελος.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι πήραν ο καθένας το δικό του κομμάτι βασιλόπιτας. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί της πίτας, ήταν ένας νεαρός τον οποίο είχε χειρουργήσει ο Χειρουργός Θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης πριν μερικούς μήνες και θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δωρεάν διαμονή για 2 βράδια, στην Villa Olympia στην μαγευτική Σαντορίνη.

Η πρώην ασθενής μας και φίλη κα Λειβαδάρου προσέφερε ως δώρο την δωρεάν πολυτελή διαμονή 2 ατόμων σ’ ένα τόσο καλόγουστο χώρο όπως είναι η Villa Olympia Santorini. https://www.facebook.com/VillaOlympiaSantorini

Άλλοι 5 προσκεκλημένοι κέρδισαν ισάριθμα ημερολόγια του Σωματείου Ηθοποιών.

Ο Σταύρος Τσιριγωτάκης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας 2022 αλλά και όσους για κάποιον λόγο δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και τους ευχήθηκε Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Ελπίδα και Δημιουργικότητα για την Νέα Χρονιά. Ευχαρίστησε  επίσης τον πρεσβυτερος Ευαγγελος που ευλόγησε και έδωσε ευχές, την Tzefi-Sofia Zaxaropoulou για την βοήθεια αλλά και τον Κώστας Βενετσάνος που συντόνησε όλη την εκδήλωση!