Κόστος Χειρουργικής
Επέμβασης Θυρεοειδούς

Η χειρουργική επέμβαση του θυρεοειδούς και του καρκίνου του θυρεοειδούς δεν είναι μια εύκολη χειρουργική επέμβαση. Πολλές φορές μπορεί να είναι δύσκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά δύσκολη. Είναι όμως ολόκληρο το Κέντρο μας, κάτι το οποίο είναι μοναδικό! Έχουμε όμως την πιο εξαιρετική ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων χειρουργών του θυρεοειδούς. Επίσης, δεν είναι μόνο οι χειρουργοί μας εξαιρετικοί, αλλά ολόκληρη η ομάδα του Κέντρου Χειρουργικής Θυρεοειδούς στο Νοσοκομείο Ιασώ είναι στην πραγματικότητα, μοναδική. Κάποιο άλλο κέντρο σαν το Κέντρο μας, δεν υπάρχει πουθενά αλλού, τουλάχιστον από όσο γνωρίζουμε. Έχουμε την πιο πλήρη και ολοκληρωμένη υποδομή για τη χειρουργική του θυρεοειδούς τόσο για ότι μπορεί να χρειαστεί πριν από κάθε επέμβαση θυρεοειδούς όσο και μετά την χειρουργική σας επέμβαση. Όλα αυτά υπάρχουν στο πιο ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Το νοσοκομείο Ιασώ είναι γνωστό ότι είναι το πιο όμορφο και το πιο σύγχρονο νοσοκομείο. Το περιβάλλον είναι ευχάριστο λόγω της φύσης του νοσοκομείου. Η εξυπηρέτηση του ασθενή είναι μοναδική και διαθέτει όλες τις ανέσεις που ενδέχεται να χρειαστείτε. Το Νοσοκομείο Ιασώ είναι το πιο ασφαλές, ακόμα και για τον Covid-19,  λόγω της φύσης των περιστατικών που αντιμετωπίζονται εδώ, οι περισσότερες εισαγωγές είναι γυναίκες εγκυμονούσες. Λόγω της εμπειρίας μας στη χειρουργική του θυρεοειδούς και τη χειρουργική του καρκίνου του θυρεοειδούς και εξαιτίας των εξαιρετικών αποτελεσμάτων μας, πραγματοποιούμε καθημερινά επεμβάσεις του θυρεοειδούς. Περίπου το ένα τρίτο των ασθενών μας προέρχονται εκτός Αθηνών.

Η ολική θυρεοειδεκτομή και η αφαίρεση των λεμφαδένων για καρκίνο θυρεοειδούς δεν είναι απλή χειρουργική επέμβαση που μπορεί ή πρέπει να διενεργηθεί από οποιονδήποτε χειρουργό! Μόνο οι πραγματικά εξειδικευμένοι πρέπει να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις θυρεοειδούς.

Εάν η χειρουργική επέμβαση θυρεοειδούς ήταν μια εύκολη χειρουργική επέμβαση, δεν θα βλέπαμε καθημερινά ασθενείς που είχαν υποβληθεί αλλού σε ατελή επέμβαση ή ασθενείς με πρόβλημα στα νεύρα που είναι υπεύθυνα για την ομιλία μας, ή ακόμα και ασθενείς στους οποίους δεν υπάρχουν παραθυρεοειδείς αδένες (ρυθμίζουν το ασβέστιο στον οργανισμό). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σπουδαίοι χειρουργοί, απλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαλέξετε τον χειρουργό σας με σύνεση ( επιλέξτε έναν που διενεργεί χειρουργική επέμβαση καρκίνου του θυρεοειδούς τουλάχιστον μερικές φορές την εβδομάδα). Εάν η χειρουργική επέμβαση θυρεοειδούς ήταν μια εύκολη επέμβαση που μπορεί να κάνει ο κάθε χειρουργός, δεν θα χρειαζόταν να ταξιδεύουν ασθενείς από όλη τη χώρα για να διενεργήσει ο Σταύρος Τσιριγωτάκης την χειρουργική τους επέμβαση. Εάν η χειρουργική επέμβαση του θυρεοειδούς ήταν εύκολη, δεν θα χρειαζόταν οι γιατροί από άλλα μέρη της Ελλάδας να έρθουν να χειρουργηθούν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους ή οι σύζυγοι τους από τον Χειρουργό Θυρεοειδούς Σταύρο Τσιριγωτάκη. Η χειρουργική επέμβαση του θυρεοειδούς και η αφαίρεση των λεμφαδένων του λαιμού ΔΕΝ είναι εύκολη για έναν χειρουργό που το κάνει μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. Σας παρακαλούμε, να είστε συνετοί και να επιλέξετε έναν χειρουργό που κάνει αυτή τη χειρουργική επέμβαση θυρεοειδούς τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Μην αφήσετε κάποιον να αφαιρέσει τον θυρεοειδή σας αδένα που δεν το κάνει τουλάχιστον αρκετές φορές κάθε εβδομάδα. Όταν θα μιλήσετε με τον Χειρουργό Θυρεοειδούς Σταύρο Τσιριγωτάκη θα σας λέει: ‘’Μην ανησυχείτε…όλα καλά θα πάνε, αυτή είναι μια επέμβαση που την κάνουμε καθημερινά. Δεν έχετε λόγο να αγχώνεστε και δεν θα ταλαιπωρηθείτε καθόλου.’’

Θέλουμε να είσαστε σίγουροι, ότι ξέρουμε σε ποια οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος στην Ελλάδα, σε αυτή την περίοδο κρίσης. Επίσης γνωρίζουμε ότι η χειρουργική μπορεί να είναι η δουλειά μας, αλλά πρώτα από όλα είμαστε λειτουργοί και σαν λειτουργοί σας αντιμετωπίζουμε.

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω σε αυτή τη σελίδα, ίσως να πιστεύετε ότι το κόστος για αυτές τις επεμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα είναι υπερβολικό. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Το κόστος βέβαια εξαρτάται από το είδος της επέμβασης. Δεν είναι ίδιες όλες οι επεμβάσεις στον θυρεοειδή. Εξαρτάται επίσης από την ασφάλιση που έχετε καθώς και από το νοσοκομείο στο οποίο θα γίνει η επέμβαση.

Στο Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδή Σταύρος Τσιριγωτάκης, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όλοι τα τελευταία χρόνια και δεν κάνουμε καμμία έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες, οι οποίες δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν εκείνες των διακεκριμένων Κέντρων του εξωτερικού. Τα οικονομικά πακέτα, λόγω της φιλοσοφίας που έχουμε ότι δεν χρησιμοποιούμε την χειρουργική για πλουτισμό αλλά για προσφορά στον συνάνθρωπο, αλλά και λόγω του όγκου των ασθενών μας, είναι ίσως μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνους που θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση στο Πρότυπο Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης του Νοσοκομείου Ιασώ.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι συνεργαζόμαστε με όλα τα δημόσια ταμεία και με όλες τις ιδιωτικές ασφάλειες. Προσπαθούμε διαρκώς το ποσό που θα πληρώσετε να είναι όσο πιο λίγο γίνεται. Τα δημόσια ταμεία, όπως γνωρίζετε, δεν καλύπτουν έξοδα για ορισμένα ειδικά υλικά που χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια όλων των επεμβάσεων, για την ασφάλεια σας (σύστημα νευροδιέγερσης, σύστημα φθορισμού παραθυρεοειδών, ψαλλίδι υπερήχων κλπ) ούτε καλύπτουν τις αμοιβές των γιατρών. Οι ιδιωτικές ασφάλειες έχουν διάφορα ασφαλιστήρια συμβόλαια με διαφορετικές καλύψεις. Εσείς καλό είναι να γνωρίζετε τις καλύψεις τις οποίες ώστε να μπορείτε να μας ενημερώσετε.

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν έχετε κάποια οικονομική επιβάρυνση αυτή να είναι όσο μικρότερη γίνεται. Το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσετε σε εμάς καλύπτει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Το μόνο που δεν καλύπτεται είναι η διαμονή σας σε ξενοδοχείο αν έρχεστε εκτός ΑΘηνών. Το συνολικό ποσό θα είναι μόνο ένα μέρος από τα χρήματα που θα χρειαστεί να δώσετε σε κάποιο άλλο Κέντρο, το οποίο σίγουρα δεν θα έχει να σας προσφέρει, όσα σας προσφέρει το Κέντρο Χειρουργικής Θυρεοειδούς Σταύρου Τσιριγωτάκη στο Νοσοκομείο Ιασώ.

Σε εμάς δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσετε θα το γνωρίζετε από πριν και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μετά από το χειρουργείο. Στη χειρουργική του θυρεοειδούς δεν είναι όλες οι επεμβάσεις ίδιες. Δεν είναι λίγες οι φορές που έρχονται σε εμάς ασθενείς που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν αλλού. Αυτό φαίνεται και στις μαρτυρίες των ασθενών μας. Αυτό δεν είναι για εμάς λόγος να αυξήσουμε τις αμοιβές μας και οι χρεώσεις παραμένουν ίδιες.

Οι σχέσεις που οικοδομούμε με τους ασθενείς μας είναι σχέσεις αγάπης, σεβασμού και  εμπιστοσύνης. Η ευαισθητοποίηση μας για την αποκατάσταση της υγείας του συνανθρώπου μας και η προσφορά προς αυτόν αποδεικνύεται και μέσα από τις μαρτυρίες των ασθενών μας αλλά και από τη διενέργεια αρκετών δωρεάν επεμβάσεων ετησίως, σε ασθενείς οικονομικά αδύναμους.

Μπορεί η χειρουργική να είναι η δουλειά μας και από αυτή να ζούμε, όμως δεν την χρησιμοποιούμε για μέσο πλουτισμού αλλά για προσφορά του πολυτιμότερου αγαθού που είναι η υγεία. Είμαστε οι μόνοι που διενεργούμε δωρεάν επεμβάσεις στο θυρεοειδή, όσο σύνθετες και αν είναι με μοναδικό κριτήριο την οικονομική αδυναμία κάποιου. Αυτή τη διάθεση για προσφορά την καλλιεργήσαμε από την οικογένεια μας, την είδαμε να γίνεται από φίλους μας γιατρούς άλλων ειδικοτήτων και ευχόμαστε να την υιοθετήσουν και άλλοι συνάδελφοι για τις επεμβάσεις θυρεοειδούς.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η υγεία δεν είναι πολυτέλεια αλλά δικαίωμα του καθενός.